Birchwood

A Birchwood amerikai gyártó termékeit két nagy csoportba sorolhatjuk. A Birchwood palettája egyrészt a lövés után messziről is jól látható – a céllap alapszínétől jól megkülönböztethető – lövésnyomot mutató céllapokból áll, melyek nagyon sokféle színben és formában kaphatók, másrészt a fegyverkarbantartás és javítás során használt tisztító, zsírtalanító, felületkezelő, barnító, a fa alkatrészek teljes felújítására alkalmas termékek adják a Birchwood gerincét. Mindkét termékkategória magas minőségi színvonalat képvisel, felhasználásuk során a sok évtizedes gyártói tapasztalat és innovatív fejlesztés is megtapasztalható.

Birchwood
Birchwood

Minden terméket amit a Shooting World Kft. üzletében árusítunk, mi magunk is használunk, így megbízhatóságukat folyamatosan teszteljük. Mi magunk is úgy tudunk könnyebben választani, ha a kiszemelt termékeket kezünkbe foghatjuk, ezért fegyverboltunkban a vásárló megtekintheti, megismerheti a fegyvert, vagy éppen a hozzá tartozó kiegészítőt, így a személyesen meggyőződve dönthet a vásárlásról.

A vadászatok során is egyre jobban felmerül az igény, a nagyobb távolságokra lévő vadak elejtésére alkalmas fegyverek, optikák, távmérők alkalmazására. Ezek használata, előnyeik és hátrányaik átbeszélése, valamint a távlövészet alapjainak megismertetése nagyban hozzá tudja segíteni ügyfeleinket a jó döntés meghozatalához.

Shooting World fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet a sportlövőknek, vadászoknak és önvédelmi eszközök iránt érdeklődőknek egyaránt bőséges kínálatot biztosít, szakképzett alkalmazottaink pedig segítséget és szakmai tanácsokat nyújtanak az érdeklődőknek.

Vélemény, hozzászólás?