Bore Tech

A Bore Tech 1997 márciusában alakult Észak- Kelet Pennsylvaniában azzal a céllal, hogy forradalmasítsa a fegyvertisztítást. Az ötletes megoldásoknak és kiváló minőségnek köszönhetően a gyártó termékei hamar elismertek lettek Amerikában, mint a legjobb fegyverápoló- és tisztítószerek. A Bore Tech büszke arra, hogy termékei 100%-ban az USA-ban készülnek. A  tisztítószerek mindegyike  biológiailag lebomló, nem tartalmaz környezetkárosító összetevőket, nem minősülnek veszélyes anyagoknak. Ezeket a szereket és eszközöket, folyamatosan tesztelik a sportlövők, a vadászok és a hadiipar egyaránt. A csőben lerakódott szennyeződések mindegyikére külön-külön oldószer lett kifejlesztve (réz, ólom, lőpormaradvány, molibdén, műanyag-lerakódás). Különleges termékük a Chameleon gel, ami tisztító- és polírozószer, de egyben indikátor is, mely színelváltozással jelzi, hogy milyen szennyeződés található még a fegyvercsőben.

Bore Tech
Bore Tech

Minden terméket amit a Shooting World Kft. üzletében árusítunk, mi magunk is használunk, így megbízhatóságukat folyamatosan teszteljük. Mi magunk is úgy tudunk könnyebben választani, ha a kiszemelt termékeket kezünkbe foghatjuk, ezért fegyverboltunkban a vásárló megtekintheti, megismerheti a fegyvert, vagy éppen a hozzá tartozó kiegészítőt, így a személyesen meggyőződve dönthet a vásárlásról.

A vadászatok során is egyre jobban felmerül az igény, a nagyobb távolságokra lévő vadak elejtésére alkalmas fegyverek, optikák, távmérők alkalmazására. Ezek használata, előnyeik és hátrányaik átbeszélése, valamint a távlövészet alapjainak megismertetése nagyban hozzá tudja segíteni ügyfeleinket a jó döntés meghozatalához.

Shooting World fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet a sportlövőknek, vadászoknak és önvédelmi eszközök iránt érdeklődőknek egyaránt bőséges kínálatot biztosít, szakképzett alkalmazottaink pedig segítséget és szakmai tanácsokat nyújtanak az érdeklődőknek.

Vélemény, hozzászólás?