REDDING

Redding

Az újratöltéssel foglalkozó lövészek körében méltán népszerűek a Redding újratöltő eszközök, mivel magas minőség és megbízhatóság jellemző rájuk. A sportlövészek számára gyártott, extra pontos állítási lehetőségeket kínáló beültető és méretező Redding szerszámokon kívül, megtalálhatóak a vadászok számára gyártott egyszerűbb szerszámkészletek is, kiváló ár – érték arányt képviselve. Rendelhetőek prések, csappantyú beültetők,  valamint a teljes termékválaszték.

Redding
Redding

Minden terméket amit a Shooting World Kft. üzletében árusítunk, mi magunk is használunk, így megbízhatóságukat folyamatosan teszteljük. Mi magunk is úgy tudunk könnyebben választani, ha a kiszemelt termékeket kezünkbe foghatjuk, ezért fegyverboltunkban a vásárló megtekintheti, megismerheti a fegyvert, vagy éppen a hozzá tartozó kiegészítőt, így a személyesen meggyőződve dönthet a vásárlásról.

A vadászatok során is egyre jobban felmerül az igény, a nagyobb távolságokra lévő vadak elejtésére alkalmas fegyverek, optikák, távmérők alkalmazására. Ezek használata, előnyeik és hátrányaik átbeszélése, valamint a távlövészet alapjainak megismertetése nagyban hozzá tudja segíteni ügyfeleinket a jó döntés meghozatalához.

Shooting World fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet a sportlövőknek, vadászoknak és önvédelmi eszközök iránt érdeklődőknek egyaránt bőséges kínálatot biztosít, szakképzett alkalmazottaink pedig segítséget és szakmai tanácsokat nyújtanak az érdeklődőknek.

Vélemény, hozzászólás?