Howa

A Howa Machinery Company Ltd. egy 1907-es alapítású japán fegyvergyártó, amely amellett, hogy nemzetközileg elismert katonai és polgári lőfegyvereiről, ipari szerszámok, építőipari járművek és nyílászárók készítésével is foglalkozik. A Howa a kimagasló precizitásnak köszönhetően olyan fegyvergyárak beszállítója, mint a Mossberg, a Smith & Wesson, vagy a Weatherby. A Howa sportfegyverek és vadászpuskák óriási előnye a variálhatóság, mivel számos fa és műanyag agyazás választható bármely kaliberű és bármely csőkialakítással szerelt modelljükhöz. A Howa fegyverek minőségben a Weatherby vadászfegyverek szintjét hozzák, de ár-érték arányban sokkal kedvezőbbek.

howa
Howa

Minden terméket amit a Shooting World Kft. üzletében árusítunk, mi magunk is használunk, így megbízhatóságukat folyamatosan teszteljük. Mi magunk is úgy tudunk könnyebben választani, ha a kiszemelt termékeket kezünkbe foghatjuk, ezért fegyverboltunkban a vásárló megtekintheti, megismerheti a fegyvert, vagy éppen a hozzá tartozó kiegészítőt, így a személyesen meggyőződve dönthet a vásárlásról.

A vadászatok során is egyre jobban felmerül az igény, a nagyobb távolságokra lévő vadak elejtésére alkalmas fegyverek, optikák, távmérők alkalmazására. Ezek használata, előnyeik és hátrányaik átbeszélése, valamint a távlövészet alapjainak megismertetése nagyban hozzá tudja segíteni ügyfeleinket a jó döntés meghozatalához.

Shooting World fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet a sportlövőknek, vadászoknak és önvédelmi eszközök iránt érdeklődőknek egyaránt bőséges kínálatot biztosít, szakképzett alkalmazottaink pedig segítséget és szakmai tanácsokat nyújtanak az érdeklődőknek.

Vélemény, hozzászólás?