Raetz

Raetz tisztítókefék

Raetz fegyvertisztító és karbantartó eszközök Ferdinand Raetz német fegyverműves kisiparos, saját fejlesztésű csőtisztító bronzkeféi, valamint tisztítópálcái a jelenleg gyártott legjobb minőségű általunk ismert termékek. A Raetz kefék nagyon sűrű bronz szálai 0,1 mm pontossággal az adott űrméret csőátmérőjéhez vannak igazítva, a hagyományos vékony szálú kefékkel ellentétben nem siklanak el a fegyvercsőben lerakódott szennyeződések fölött hanem fellazítják és eltávolítják azokat. A pálcák anyaga svájci rugóacél, duplán csapágyazva a fa fogantyúban, műanyag bevonattal ellátva.

A Raetz márkanév mára már egybeforrt a bronzkefe, csőtisztító, csőtisztítókefe, tisztítókefe, fegyvertisztítás, fegyvertisztító, fegyverkarbantartás, karbantartás és tisztítópálca fogalmakkal. A kiváló minőségű bronzkefék prémium anyagainak köszönhetően az egyik leginkább kedvelt tisztítóeszköz, amelyet napi rendszerességgel keresnek üzletünkben vásárlóink. A tisztítókefék és tisztítópálcák kis- és nagykaliberű puskákhoz és pisztolyokhoz egyaránt kaphatók, akár 12-es sörétes méretben is.

Raetz tisztítókefék
Raetz tisztítókefék

Minden terméket amit a Shooting World Kft. üzletében árusítunk, mi magunk is használunk, így megbízhatóságukat folyamatosan teszteljük. Mi magunk is úgy tudunk könnyebben választani, ha a kiszemelt termékeket kezünkbe foghatjuk, ezért fegyverboltunkban a vásárló megtekintheti, megismerheti a fegyvert, vagy éppen a hozzá tartozó kiegészítőt, így a személyesen meggyőződve dönthet a vásárlásról.

A vadászatok során is egyre jobban felmerül az igény, a nagyobb távolságokra lévő vadak elejtésére alkalmas fegyverek, optikák, távmérők alkalmazására. Ezek használata, előnyeik és hátrányaik átbeszélése, valamint a távlövészet alapjainak megismertetése nagyban hozzá tudja segíteni ügyfeleinket a jó döntés meghozatalához.

Shooting World fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet a sportlövőknek, vadászoknak és önvédelmi eszközök iránt érdeklődőknek egyaránt bőséges kínálatot biztosít, szakképzett alkalmazottaink pedig segítséget és szakmai tanácsokat nyújtanak az érdeklődőknek.

Vélemény, hozzászólás?