Kestrel

A Kestrel kézi meteorológia mérő készülékek nagyon széles skáláját kínálja az érdeklődőknek, a legegyszerűbb, csak szelet és hőmérsékletet mérő készüléktől,  a komplex  teljes környezeti paramétereket mérni és számítógépre átküldeni képes készülékekig. A legújabb fejlesztésük nyomán a Horus Ballistic programot kombinálták a legfejlettebb Kestrel 4500 mérőkészülékükben, így a távolság megadása után az előre beprogramozott fegyver és lőszer paramétereit használva egy gombnyomás után az aktuális időjárási és szél viszonyoknak megfelelő ballisztikát kapunk. A Kestrel készülékek gyártója az amerikai központú Nielsen-Kellerman cég, ennek megfelelően minden termék az USA-ban készül.

kestrel
Kestrel

Minden terméket amit a Shooting World Kft. üzletében árusítunk, mi magunk is használunk, így megbízhatóságukat folyamatosan teszteljük. Mi magunk is úgy tudunk könnyebben választani, ha a kiszemelt termékeket kezünkbe foghatjuk, ezért fegyverboltunkban a vásárló megtekintheti, megismerheti a fegyvert, vagy éppen a hozzá tartozó kiegészítőt, így a személyesen meggyőződve dönthet a vásárlásról.

A vadászatok során is egyre jobban felmerül az igény, a nagyobb távolságokra lévő vadak elejtésére alkalmas fegyverek, optikák, távmérők alkalmazására. Ezek használata, előnyeik és hátrányaik átbeszélése, valamint a távlövészet alapjainak megismertetése nagyban hozzá tudja segíteni ügyfeleinket a jó döntés meghozatalához.

Shooting World fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet a sportlövőknek, vadászoknak és önvédelmi eszközök iránt érdeklődőknek egyaránt bőséges kínálatot biztosít, szakképzett alkalmazottaink pedig segítséget és szakmai tanácsokat nyújtanak az érdeklődőknek.

Vélemény, hozzászólás?