Üdvözli Önt a Shooting World fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet!

A Shooting World fegyverboltban egyedülálló módon lehetőség nyílik, egyedi gyártású fegyverek megrendelésére, egyedi igények megbeszélésére  közvetlenül  a fegyvermesterrel. Vállaljuk továbbá meglévő fegyvereinek korszerűsítését, javítását, felújítását. A Shooting World fegyverbolt célja, hogy a lövészet és a vadászat iránt érdeklődő vásárlók számára az új technológiák, termékek és egyéb lövészeti kiegészítők hazánkban is elérhetőek legyenek. A lövészsportban megszerzett tudást és tapasztalatot kihasználva világszínvonalú gyártók termékeit forgalmazzuk.

  

Termék kategóriák

Kiemelt termékek

191.600 Ft
Több kaliber rendelhető!
Jelenleg raktáron

Bettinsoli sörétes fegyverek

Bettinsoli Crypto Silver

572.900 Ft
Jelenleg raktáron

Beretta sörétes fegyverek

Beretta 686 SilverPigeon I

769.900 Ft

Nielsen SubSonic

SubSonic .22

28.000 Ft

Hangtompítók

Paradox 50 Magnum

155.000 Ft
Több kaliber rendelhető!

Fegyver

Sako S20

671.900 Ft

Hangtompítók

Sonic Ghost 40

150.000 Ft

Hangtompítók

Sonic Ghost 50

170.000 Ft
Elfogyott

Fegyvertisztítás - karbantartás

Shootingworld tisztítópálca sörétes fegyverekhez

15.000 Ft
Tovább olvasom
Elfogyott
20.000 Ft
Tovább olvasom

Dinamikus lövészeti kiegészítők

Weaver sín acél vagy alumínium

40.000 Ft
Kosárba teszem

Akciós termékek

Akció!
Elfogyott

Dinamikus lövészeti kiegészítők

3M Peltor Optime II

5.000 Ft
Tovább olvasom
Akció!
Elfogyott

Agyazások

GRS Bipod

160.000 Ft
Akció!
Elfogyott
57.000 Ft
Tovább olvasom
Akció!
Elfogyott

Dinamikus lövészeti kiegészítők

3M LEP-100 EU hallásvédő

170.000 Ft
Tovább olvasom

A Shooting World fegyverbolt kizárólagos forgalmazója a GRS agyazásainak és egyéb GRS termékeknek egyaránt, de hivatalos forgalmazói vagyunk a Raetz bronz tisztítókeféknek, a Raetz és Bore Tech tisztítópálcáknak, a Bore Tech műanyag tisztítókeféknek, tisztítószereknek és speciális oldószereknek, az Artipel prémium vadászati bőr kiegészítőknek, a Schmidt & Bender és March távcsöveknek, a Kestrel szélmérőknek, az MTM tárolódobozoknak, az MDT agyazásoknak valamint több száz vadászattal vagy sportlövészettel kapcsolatos terméknek.

Minden terméket amit a Shooting World Kft. üzletében árusítunk, mi magunk is használunk, így megbízhatóságukat folyamatosan teszteljük. Mi magunk is úgy tudunk könnyebben választani, ha a kiszemelt termékeket kezünkbe foghatjuk, ezért fegyverboltunkban a vásárló megtekintheti, megismerheti a fegyvert, vagy éppen a hozzá tartozó kiegészítőt, így a személyesen meggyőződve dönthet a vásárlásról.

A vadászatok során is egyre jobban felmerül az igény, a nagyobb távolságokra lévő vadak elejtésére alkalmas fegyverek, optikák, távmérők alkalmazására. Ezek használata, előnyeik és hátrányaik átbeszélése, valamint a távlövészet alapjainak megismertetése nagyban hozzá tudja segíteni ügyfeleinket a jó döntés meghozatalához.

Shooting World fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet a sportlövőknek, vadászoknak és önvédelmi eszközök iránt érdeklődőknek egyaránt bőséges kínálatot biztosít, szakképzett alkalmazottaink pedig segítséget és szakmai tanácsokat nyújtanak az érdeklődőknek.

Shooting World – fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet.