Tisztítóeszközök

Ezekben a menüpontokban megtalálhatod az általunk forgalmazott és használt, minőségi és tartós bronz-, és műanyagkeféket, illetve a saját gyártású és saját márkanévvel ellátott tisztítópálcáinkat is!

A Bore Tech műanyag kefét legfőképp azokhoz a fegyvertisztítási módszerekhez ajánljuk, ahol rézoldást végzünk. Mivel az általunk forgalmazott Bore Tech Eliminator és Bore Tech Copper Remover rézoldó termékek hatása nagyon erős, a bronzkeféből is kioldják a rezet, ezután pedig nem tudják betölteni a tisztítási funkciójukat.

Raetz fegyvertisztító és karbantartó eszközök Ferdinand Raetz német fegyverműves kisiparos, saját fejlesztésű csőtisztító bronzkeféi, valamint tisztítópálcái a jelenleg gyártott legjobb minőségű általunk ismert termékek. A Raetz bronzkefe nagyon sűrű bronz szálai 0,1 mm pontossággal az adott űrméret csőátmérőjéhez vannak igazítva, a hagyományos vékony szálú kefékkel ellentétben nem siklanak el a fegyvercsőben lerakódott szennyeződések fölött hanem fellazítják és eltávolítják azokat.

Raetz pálca – A pálcák anyaga svájci rugóacélból készültek, duplán csapágyazva a fa fogantyúban, műanyag bevonattal ellátva.

Shooting World pálca –

A Shootingworld tisztítópálcák kiváló minőségű rugóacélból készültek, duplán csapágyazva a fa fogantyúban, műanyag bevonattal ellátva. A pálca menete, kompatibilis a kiváló minőségű Raetz bronz tisztítókefe menetével !

A termékpalettánkban megtalálható, német és amerikai tisztítópálcákkal megegyező minőségű !!!

 

Tisztítóeszközök