Hangtompítók

A Nielsen Sonic hangtompítóink márkája. Jelenleg 21 különböző hangtompítót gyártanak, 6 különböző csoportban:

A Nielsen Sonic a klasszikus univerzális hangtompítóink.

A Nielsen Sonic Compact kompakt hangtompítóink sorozata, amely mindössze 7 cm-es részt fed le a csőből; így elérhető a teleszkópos hangtompító minden előnye, mindössze minimális szabad felülettel.

A Nielsen Sonic Fritz az elöl szerelt hangtompítóik sorozata, amelyet nagyon korlátozott szabad felület használatára tervezték.

A Nielsen Sonic Ghost egy változtatható kaliberű könnyű hangtompító. Ez az egyetlen hangtompító rugalmasan elnyomja a .17 és .375 közötti kalibereket.

A Nielsen Paradox a Nielsen Sonic hangtompítóink továbbfejlesztése. Nagy hangsúlyt fektettek a csökkentett súlyra és a diszkrétebb megjelenésre.

A SubSonic hangtompítók sorozata légfegyverekhez és kis kaliberekhez. Kifejezetten .22-es és .17-es kaliberekhez gyártják.

Hangtompítókat széles menetválasztékkal gyártják. Minden hangtompítónál fel van sorolva a rendelkezésre álló menetek.

A legtöbb hangtompítónk különböző „maximális” méretben kapható. A maximális méret határozza meg a legnagyobb lövedékeket, amelyek áthaladhatnak a hangtompítón. Például. a „Max 7” hangtompító nem használható 7 mm-nél nagyobb lövedékekhez; a .375-ös kaliberhez pedig „Max 9,5” hangtompító szükséges.