Mind a(z) 4 találat megjelenítve

ATN X-Sight Éjjellátó
X-Sight 5 sorozat
Az ATN ismét előreviszi az elektro-optikai innovációt a 5. generációs X-Sight 5 Ultra HD 4K+ intelligens nappali/éjszakai céltávcsővel. Az X-Sight 5 újított, magas teljesítményű érzékelővel rendelkezik, amely 4 millióval több képpontot biztosít ultra-magas felbontásban, pontos árnyalatokkal, élénk színekkel és életszerű vizuális élménnyel. A X-Sight 5 a piac legnagyobb felbontású érzékelőjét kínálja. Több mint a versenytársak kétszerese, és 33%-kal több, mint az X-Sight 4K modelleink. A fejlett ballisztikai számológép segít abban, hogy minden egyes alkalommal eltaláld a célt. Tapasztald meg a jobb nappali és éjszakai képminőséget és képességet, valamint a környezeti hőmérséklet-kompenzációt. Ez egy 24 órás vizuális élmény, amilyet még sosem láttál!
ULTRA 4K ÉRZÉKELŐ
NAPPALI/ÉJSZAKAI MÓD
4K-BAN VALÓ VALÓDI VIDEÓFELVÉTEL
BALLISZTIKAI SZÁMOLÓGÉP
EGYEDI CÉLKERESZTEK
RAV LASSÚ MOZGÁSBAN
PROFILKEZELŐ
EGY LÖVÉS NULLÁZÁS
DUÁL STREAM VIDEÓ
SIMA ZOOM
E-IRÁNYTŰ
WIFI
3D GIROSZKÓP
ULTRA ALACSONY ÁRAMFELVÉTEL

X-SIGHT 4K PRO

Az ATN X-Sight 4k Pro egy magas technológiát képviselő okos puskatávcső, amelyet sok felhasználó kedvel. A kétmagos processzor teljesítménye, párosulva egy szuper-érzékeny Ultra HD érzékelővel, lehetővé teszi egy rendkívül fejlett éjjellátó puskatávcső létrehozását, amely mind nappali, mind éjszakai üzemmódban jól látható céltárgyakat jelenít meg. Ennek köszönhetően lehetőség van a csatlakozásra okostelefonnal, és a felhasználó számára a rögzített élő videófelvételek közvetítése közben történő felvételére. Míg az X-Sight 4K PRO Nappali és Éjjellátó távcső ugyanúgy könnyen szerelhető, mint a hagyományos puskatávcsövek, a smart távolságmérő pedig a legmodernebb távcsőtechnológiákkal van felszerelve, köztük az egyértelműen modern tápellátási rendszerrel, amely akár 18 órás aktív hatékonyságot is nyújt a felhasználónak. Sokan egyetértenek abban, hogy ez a legjobb éjjellátó puskatávcső rendkívül alacsony energiafogyasztással.
Ultra HD érzékelő
FHD videófelvétel 120fps-ben
Nappali és éjjeli módok
WiFi kettős stream video
Ballisztikai számológép
RAV (Visszarúgás által aktivált videórögzítés)
One Shot Zero
Profilkezelő
Smart távolságmérő
Kétmagos processzor
Megosztás közösségi médiában
Bluetooth
Ultra alacsony energiafogyasztás (18+ órás használat)
Sima zoom
Elektronikus iránytű
30 mm-es tubus
X-SIGHT LTV
Az X-Sight LTV egy megfizethető éjszakai céltávcső, amely új kiegészítője az ATN rendkívül megbízható puskatávcsövek növekvő gyűjteményének. Az ATN új Obsidian LT Core-jával, mint áramforrással, ez az éjszakai távcső nagyon alacsony energiafogyasztással büszkélkedhet, miközben akár 10 órán át folyamatos aktív állapotot biztosít a felhasználó számára. A rendkívül érzékeny QHD+ érzékelő lehetővé teszi ezzel a megfizethető távcsővel, hogy tiszta képeket készítsen és videókat rögzítsen, így nappal és éjszaka is használható (nappali és éjszakai módban). Az egy lövés nulla funkciójának köszönhetően a nappali és éjjellátó puskatávcső könnyen használható, és bármilyen típusú 30 mm-es gyűrűs platformra felszerelhető. Fejlett funkcióinak bónuszaként az X-Sight LTV lenyűgözően zsebbarát.
Nappali és éjszakai mód
HD videó rögzítése
Több irányzék
3D giroszkóp
Hosszú élettartamú belső akkumulátor
ATN X-Sight Éjjellátó

ATN X-Sight Éjjellátó

ATN X-Sight 5 3-15x

380.000 Ft

ATN X-Sight Éjjellátó

ATN X-Sight 5 5-25x

423.000 Ft

ATN X-Sight Éjjellátó

ATN X-Sight 5 LRF 3-15x

465.300 Ft

ATN X-Sight Éjjellátó

ATN X-Sight 5 LRF 5-25x

507.500 Ft