ATN Hőkamerák és Éjjellátók

Az ATN Europe LTD a precíziós éjszakai látás és hőképalkotó optikai eszközök vezető gyártója és fejlesztője. Századánál is több éves tapasztalatával az ATN a legnagyobb választékot nyújtja az alacsony fényviszonyok között használható optikai eszközök terén, amelyek az ügyfelek igényeire szabva készülnek.

Az ATN Europe LTD folyamatosan új és innovatív technológiákat fejleszt a gyenge fényviszonyokhoz és intelligens eszközökhöz.

X-Sight 5 sorozat
Az ATN ismét előreviszi az elektro-optikai innovációt a 5. generációs X-Sight 5 Ultra HD 4K+ intelligens nappali/éjszakai céltávcsővel. Az X-Sight 5 újított, magas teljesítményű érzékelővel rendelkezik, amely 4 millióval több képpontot biztosít ultra-magas felbontásban, pontos árnyalatokkal, élénk színekkel és életszerű vizuális élménnyel. A X-Sight 5 a piac legnagyobb felbontású érzékelőjét kínálja. Több mint a versenytársak kétszerese, és 33%-kal több, mint az X-Sight 4K modelleink. A fejlett ballisztikai számológép segít abban, hogy minden egyes alkalommal eltaláld a célt. Tapasztald meg a jobb nappali és éjszakai képminőséget és képességet, valamint a környezeti hőmérséklet-kompenzációt. Ez egy 24 órás vizuális élmény, amilyet még sosem láttál!
X-SIGHT LTV
Az X-Sight LTV egy megfizethető éjszakai céltávcső, amely új kiegészítője az ATN rendkívül megbízható puskatávcsövek növekvő gyűjteményének. Az ATN új Obsidian LT Core-jával, mint áramforrással, ez az éjszakai távcső nagyon alacsony energiafogyasztással büszkélkedhet, miközben akár 10 órán át folyamatos aktív állapotot biztosít a felhasználó számára. A rendkívül érzékeny QHD+ érzékelő lehetővé teszi ezzel a megfizethető távcsővel, hogy tiszta képeket készítsen és videókat rögzítsen, így nappal és éjszaka is használható (nappali és éjszakai módban). Az egy lövés nulla funkciójának köszönhetően a nappali és éjjellátó puskatávcső könnyen használható, és bármilyen típusú 30 mm-es gyűrűs platformra felszerelhető. Fejlett funkcióinak bónuszaként az X-Sight LTV lenyűgözően zsebbarát.
MARS 5 XD HŐKAMERA SOROZAT
Mint egy innovatív ipari vezető, a forradalmi áttörések az, amit teszünk. Az ATN betartja az ígéretét a legkorszerűbb hőkamera technológiával, az új Mars 5XD-vel. Az ATN 5. generációs hőkamerája fel fogja kavarni az elektro-optikai ipart az apróbb profiljával, funkció gazdagságával, és a piacvezető 1280×1024, 60 Hz 12 mikron, ultrasejtes HD hőérzékelőjével. Egy új Quad Core processzor és fejlett érzékelőknek köszönhetően a Mars 5 elképesztő képminőséget nyújt mind éjjel, mind nappal. A pontosság az elsődleges a fegyver céltávcsöveknél és az, amit egy hőkamera lát, az lényeges. Az általános 30 mm-es gyűrűkre szerelhető Mars 5 most egy kisebb és simább profilú változattal rendelkezik az optimális tervezés és kényelem érdekében.
MARS 5 HŐKAMERA SOROZAT
A Mars 5-ös a legújabb generációs Mars hőkamerák közé tartozik, és forradalmi ugrást jelent. Nagyobb teljesítmény, memória, legújabb érzékelők és egyedi chipek teszik az 5. generációt egy valóságos teljesítménymutatónak. Az okulártól a lencséig a Mars 5 felülmúlja a versenytársakat. Magas felbontású OLED kijelzővel a sötétebb feketék és gazdagabb színek érdekében. Feljavított lencsék, javított 12 μm-es technológia, továbbfejlesztett algoritmusok éles felbontást és képminőséget nyújtanak. Egy vadonatúj QuadCore processzor az új érzékelőkkel együtt lenyűgöző képminőséget biztosít mind nappal, mind éjjel. A pontosság a szempont a fegyveres irányzékoknál, és az, amit egy hőkamerán keresztül látsz, lényeges. Szerelhető a standard 30 mm-es gyűrűkre, az 5. generáció most már kisebb és simább kialakítással rendelkezik az optimális tervezés és kényelem érdekében.
MARS LTV HŐKAMERA SOROZAT
Az iparág legkönnyebb és legfelhasználóbarátabb hőkamera lencséje most még jobb lett. Most az ATN beépítette a videófelvétel képességét anélkül, hogy feláldozná a súlyt vagy a használhatóságot. Először is megtartottuk ugyanazt az iparági vezető energiagazdálkodási rendszert, amely lehetővé teszi, hogy éjszaka is vadászhass. Ezután hozzáadtuk a lehetőséget, hogy megörökítsd az összes egyszer az életben történő pillanatot videón, hogy megoszthasd barátaiddal és családoddal.A Mars LTV most 160, 320 és 640 12-mikronos felbontásban érhető el, felhasználva verhetetlen érzékelőket optimális képminőség és élesség érdekében. A Mars LTV könnyedén szerelhető fel a szabványos 30 mm-es gyűrűkkel, és különböző platformokkal működik. Szeretnél egy könnyű, egyszerűen használható hőkamerát, amely magas minőségű képet biztosít? Ne keress tovább a Mars LTV-nél. Ez a tökéletes választás.
ATN Hőkamerák és Éjjellátók