Artipel

Az artipel termékek a szövegre kattintva tekinthetőek meg – Kattints ide!

Az Artipel egy több éves múlttal rendelkező, Olaszországban működő vállalkozás. Nagy hagyománya van a bőr termékek felhasználásának mind a vadászat mint pedig az alkalmi felhasználás területén. Minden termék kézzel készül a legjobb minőségű válogatott bőr alapanyagokból, ezen túlmenően, minden terméket speciális krémekkel kezelnek, hogy hosszú ideig megmaradjon a kellemes tapintású és tetszetős kidolgozású forma. A bőr kikészítését több évtizedes tradicionális technológiával végzik. Ezért egyedi a minőség és páratlan a felületek kialakítása. Az Artipel termékek között megtalálhatók a fegyverszíjak, töltényövek, fegyvertokok, táskák, övek, pofadékemelők, tusahosszabbítók, stb…

Artipel kiváló minőségű olasz bőrtermékek (A képen pofadékmagasító látható)

 

Minden terméket amit a Shooting World Kft. üzletében árusítunk, mi magunk is használunk, így megbízhatóságukat folyamatosan teszteljük. Mi magunk is úgy tudunk könnyebben választani, ha a kiszemelt termékeket kezünkbe foghatjuk, ezért fegyverboltunkban a vásárló megtekintheti, megismerheti a fegyvert, vagy éppen a hozzá tartozó kiegészítőt, így a személyesen meggyőződve dönthet a vásárlásról.

A vadászatok során is egyre jobban felmerül az igény, a nagyobb távolságokra lévő vadak elejtésére alkalmas fegyverek, optikák, távmérők alkalmazására. Ezek használata, előnyeik és hátrányaik átbeszélése, valamint a távlövészet alapjainak megismertetése nagyban hozzá tudja segíteni ügyfeleinket a jó döntés meghozatalához.

Shooting World fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet a sportlövőknek, vadászoknak és önvédelmi eszközök iránt érdeklődőknek egyaránt bőséges kínálatot biztosít, szakképzett alkalmazottaink pedig segítséget és szakmai tanácsokat nyújtanak az érdeklődőknek.

Vélemény, hozzászólás?