GRS

A GRS cég Norvégiában található, a skandináv hagyományoknak megfelelően az innovatív, precíz, masszív és mégis praktikus megoldások ötvözésének mintapéldája. Az általuk készített, laminált fából készült fegyver ágyazások kivételesen jó ergonómiával rendelkeznek, az alacsony súlyhoz- 1,3 és 1,8 kg között kialakítástól függően – nagy szilárdság párosul, érzéketlen az időjárás viszontagságaira és a környezeti behatásokra, ráadásul még esztétikus is. Szinte minden fegyvertípushoz kapható, hatféle színválaszték áll rendelkezésünkre, illetve hét típus variáns létezik egyelőre, de a fejlesztés folyamatos.

grs
GRS

Minden terméket amit a Shooting World Kft. üzletében árusítunk, mi magunk is használunk, így megbízhatóságukat folyamatosan teszteljük. Mi magunk is úgy tudunk könnyebben választani, ha a kiszemelt termékeket kezünkbe foghatjuk, ezért fegyverboltunkban a vásárló megtekintheti, megismerheti a fegyvert, vagy éppen a hozzá tartozó kiegészítőt, így a személyesen meggyőződve dönthet a vásárlásról.

A vadászatok során is egyre jobban felmerül az igény, a nagyobb távolságokra lévő vadak elejtésére alkalmas fegyverek, optikák, távmérők alkalmazására. Ezek használata, előnyeik és hátrányaik átbeszélése, valamint a távlövészet alapjainak megismertetése nagyban hozzá tudja segíteni ügyfeleinket a jó döntés meghozatalához.

Shooting World fegyverbolt, vadászbolt, lövész szaküzlet a sportlövőknek, vadászoknak és önvédelmi eszközök iránt érdeklődőknek egyaránt bőséges kínálatot biztosít, szakképzett alkalmazottaink pedig segítséget és szakmai tanácsokat nyújtanak az érdeklődőknek.

GRS agyazások

Vélemény, hozzászólás?